Помогнете за популяризирането на нашия форум!

• РЕКЛАМА

ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!

Всичко относно сайта и форума.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!

Мнениеот DIvanova » 20 Май 2010, 22:25

И аз си имам едно предложение! :bravo: Може да се повторя с някоя тема публикувана преди, но значи съм я пропуснала..
Днес с един линк случайно влезнах във форума на БМВ. Та той е огромен! Всеки коментира, всички са активни, теми много и изглеждат някак по сплотени. Попаднах и на извинения, че някой си засякъл някой друг на пътя и други такива. Това коректно отношение и многобройните мнения по темата, ми направиха много голямо впечатление. Познавали се един друг че са от форума, заради лепенката на клуба. Ясно ми е, че в БГ БМВ-тата са много повече от Хюндаите, но все пак... :x и ние караме КОЛИ. Та моето предложение е - не може ли и ние да си имаме някакъв стикер или лепенка, която да показва, че и ние си имаме клуб, че сме членове, че държиме на марката, която караме. И едно приятелско премигване на пътя или "бибитка" :), когато видиш колега от форума, би внесло много повече настроение и уважение между всички нас. Идеята ми не е да се накичим като коледни елхи (пернишки голф 2-ка), но примерно стикер с едно голямо сърце прободено със стрела и от долу I LOVE HIUNDAY!!! ШЕГУВАМ СЕ РАЗБИРА СЕ :) Нещо дискретно, весело, което да показва, че сме от Хюндай-форума :)
И пак да се извиня, ако темата е повдигана вече. Лека и безаварийна на всички :good:
Изображение
DIvanova
Нов
Нов

Aвтомобил: Lantra

Re: ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!

Мнениеот bu6mena » 20 Май 2010, 23:52

Здравейте, колежке.

На Бмв и Фолксваген клубовете за най-големите в България. Бих казал съвсем нормално. При тях постъпват много средства за финансиране. Благотворителност, срещи и тем подобни. В нашия форум 50% от хората влизат за да видят резервните части. Не е правилно според мен, но е факт. В момента се подготвя регистриране на клуб Хюндай, защото няма такъв. Има само такъв за Купе, което е малко егоистично, но това е друга тема. Регистрирането на такъв клуб не е евтино (нямам представа, мога и да излъжа, но ми се върти 1000 лв.). Това да си член освен, че има предимства в доста автосервизи като намаления, има и други отговорности, разбира се незадължителни. Срещи на клуба, благотворителност, добри инициативи като съдене на дръвчета и т.н. Не знам на какъв етап е регистрирането, ако финансирането е проблема, то предполагам има достатъчно хора, които ще бъдат щедри, кой колкото може. Не е казано един да е човека, който да регистрира клуба. Предполагам има и много други фактори, но аз не ги знам. Но в крайна сметка.... търпение. Ако е лесно, няма да е интересно :)
Аватар
bu6mena
Нов
Нов

My status
Aвтомобил: Hyundai Pony

Мнениеот Shumy » 21 Май 2010, 20:42

Предложението ти е много хубаво, отдавна съм го мислил, но просто трябва време за да станем един сплотен колектив и да има посещаемост във форума. В момента всеки се сеща за форума като има някакъв проблем...
Аватар
Shumy
Администратор
Администратор

Мнениеот Shumy » 25 Май 2010, 20:17

Пуснах за продаване рекламни полета - viewtopic.php?f=19&t=5248
Надявам се да си набавим средства за отпечатване на рекламни стикери и плаки за номерата, които да бъдат раздавани безплатно.
Ако някой има желание да удари едно рамо, нека изработи бъдещия стикер.
Поздрави
Аватар
Shumy
Администратор
Администратор

Мнениеот DIvanova » 27 Май 2010, 12:14

Здравейте :) !
Радвам се, че ви е харесала идеята. Относно вида на стикера, мисля, че трябва да го обсъдим всички във форума и всеки да даде идея за надпис или картинка. От там да изберем няколко варианта, които да направим като "чернови" и накрая да решим, кое ЩЕ БЪДЕ :bravo: .Аз лично не мога да рисувам, но с друго бих съдействала.
Поздрави и безаварийно!
Изображение
DIvanova
Нов
Нов

Aвтомобил: Lantra

Назад към Предложения, проблеми и популяризиране